Lyon hoopt Pauleta los te weken bij PSG

22 mei 2006, 00:04

De Franse competitie is in de ban van een mogelijke transfer van Pauleta. De topscorer van de competitie lijkt zijn huidige ploeg Paris Saint-Germain te gaan verruilen voor kampioen Olympique Lyon. "Het lijkt erop dat Lyon de beste papieren heeft", moet PSG-trainer Guy Lacombe tot zijn spijt toegeven.

Het contract van de Portugese spits in Parijs loopt deze zomer af, waardoor hij vrij is om te gaan en staan waar hij wil. Volgens berichten in de Franse krant le Parisien ruikt Lyon haar kans en lijkt de topscorer de verleiding niet te kunnen weerstaan. Naar verluidt biedt Lyon de Portugees een slordige 450.000 euro per maand. 

"Hoewel ik weet dat hij een goede band heeft met Paris Saint-Germain, denk ik dat hij voor ons zal kiezen", zegt Lyon-voorzitter Jean-Michel Aulas in de Franse krant. De Parijse trainer Guy Lacombe ziet de bui al hangen. "Lyon heeft denk ik de beste papieren. Ze behoren immers tot de top-acht van Europa, terwijl wij momenteel niet eens bij de top-drie van de Franse competitie horen", aldus de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen