Achilles tevreden: "Zeker als je ziet waar Ajax mee komt"

10 november 2016, 22:52

In de Jupiler League won Jong Ajax begin dit seizoen met liefst 7-1 van Achilles '29. Donderdag oefenden de Groesbekers tegen de internationalloze A-selectie van de Amsterdammers, maar dit keer viel de score een stuk lager uit. De teller bleef steken op 2-0.

Trainer Eric Meijers was dan ook best te spreken over zijn ploeg. "Zeker als je ziet waar Ajax mee komt, terwijl wij er vijf jongens van de beloften bij hadden", zegt hij in gesprek met Omroep Gelderland. De Amsterdammers stonden wel snel voor, Mateo Cassierra scoorde beide treffers in nog geen zeven minuten tijd. "We vreesden het ergste. Maar we bleven redelijk overeind daarna en hadden zelfs een fase dat we goed aan de bal kwamen en aardig wisten door te komen."

In de tweede helft hield Achilles zonder al te veel problemen stand. "We lieten Westermann de opbouw doen en dat lukte ook", zo verklaarde Meijers. "We gaan hier zeker met een goed gevoel weg. In balbezit moet het nog wat beter, maar de speldiscipline was vandaag zoals het moet zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen