Neville vindt dat United geduld moet hebben met Mourinho

12 november 2016, 16:02

Dat Manchester United na elf wedstrijden in de Premier League op de zesde plaats is staat, zorgt voor bedrukte gezichten binnen de club. Daardoor heeft José Mourinho al de nodige kritiek gekregen, maar voormalig verdediger Gary Neville vindt dat de club de Portugees niet moet ontslaan.

Neville merkt dat United na het vertrek van Sir Alex Ferguson in 2013 nog zoekende is. "Het kost tijd voor de club om hier uit te komen", zegt Neville tegen ESPN. "Ze merken nu hoe het is om met Mourinho te werken. Hij moet de tijd krijgen en hopelijk komt het dan goed met de club, want het is belangrijk dat er stabiliteit komt. Ik had wel verwacht dat Mourinho het sneller op de rit zou krijgen, maar het zal de komende periode nog wel wisselvallig blijven."

Neville stelt dat de mentaliteit van de Portugees goed bij United past. "Hij selecteert zijn spelers puur om te winnen, dat is het enige waar het bij hem om draait. Door allerlei blessures moet hij nu continu nieuwe teams formeren en dat is lastig."

Er staat Manchester United volgende week een mooi duel te wachten, aangezien het komende zaterdag thuis tegen Arsenal speelt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen