Wenger in onderhandeling: "Misschien ben ik naïef"

6 december 2016, 09:59

Alexis Sánchez en Mesut Özil gelden als de absolute smaakmaker van Arsenal en de club wil dan ook niets liever dan de contracten van beide spelers verlengen. Volgens diverse Engelse media wordt dat echter een moeilijk verhaal, aangezien het verschil tussen vraag en aanbod in de onderhandelingen vooralsnog groot is. Volgens Arsene Wenger gaat het echter niet alleen om geld.

Naar verluidt biedt Arsenal het duo een salaris van 200.000 pond per week aan, maar dat is volgens de spelers te weinig. Sánchez en Özil mikken op een salaris van 290.000 pond per week, hetzelfde als Paul Pogba momenteel opstrijkt bij Manchester United. Wenger is rustig onder de situatie. "Het gaat momenteel niet alleen om geld tijdens onderhandelingen, aangezien spelers overal veel geld kunnen verdienen. Misschien ben ik wat naïef, maar in mijn ogen draait het ook om andere zaken dan de centen", zegt hij op de clubwebsite.

De verbintenissen van beide spelers lopen na volgend seizoen af. "We zijn in onderhandeling, maar tegenwoordig doe je dat meer met de zaakwaarnemers dan met de spelers. De spelers hebben nog een contract voor achttien maanden, dus het is normaal dat je nu al gaat onderhandelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen