Wolfsburg strikt vierde winteraanwinst en nieuwe 'td'

9 januari 2017, 10:41

In navolging van Yunus Malli, Victor Osimhen en Riecheldy Bazoer stapt een vierde winteraanwinst over naar VfL Wolfsburg. Paul-Georges Ntep is door Die Wölfe overgenomen van Stade Rennes. De 24-jarige spits tekent tot medio 2021 bij de club van Bazoer, Jeffrey Bruma en assistent-coach Ton Lokhoff.

De in Kameroen geboren Fransman is voormalig jeugdproduct van AJ Auxerre en maakte in het seizoen 2013/2014 de overstap naar Stade Rennes. In Bretagne werd hij meteen een vaste waarde. Na 74 optredens en achttien goals voor Rennes maakt de tweevoudig international van Frankrijk de transfer naar Wolfsburg.

Ntep wordt door Wolfsburg omschreven als 'een typische vleugelspeler'. "Hij gaat het team verrijken met zijn aanvallende kwaliteiten. Hij is sterk in één-tegen-één situatie, is gevaarlijk voor het doel en heeft een goed overzicht. We zijn ervan overtuigd dat hij hier de volgende stap in zijn carrière kan zetten", zegt Olaf Rebbe. Deze man is zondag aangesteld als de nieuwe technisch directeur van Wolfsburg. Het is een promotie voor Rebbe, die eerder assistent was van de ontslagen 'td' Klaus Allofs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen