Vreven wil zakelijker NAC: "Alles draait om resultaat"

21 februari 2017, 00:41

Trainer Stijn Vreven vindt dat NAC Breda effectiever moet worden. De Brabantse club kreeg maandag in de uitwedstrijd tegen Jong PSV voldoende mogelijkheden om tot scoren te komen, maar benutte er niet één. Ze verloren uiteindelijk met 2-0 in Eindhoven.

"Ik heb een wedstrijd gezien met veel kansen voor ons. Dan is het abnormaal en heel zuur om te verliezen", baalt Vreven op de clubwebsite. "Het benutten van kansen gaat de laatste weken niet goed. Goed voetbal gaat over resultaat. Ik kan niemand wat verwijten, maar alles draait om resultaat. Dat zit momenteel niet mee. Het moet zakelijker worden. Het doel blijft de play-offs."

"Het zit de laatste weken niet mee, dat is klote", vult middenvelder Arno Verschueren aan. Vorige week verloor NAC al met 2-3 van RKC Waalwijk. "Toen kregen we twee tegendoelpunten die van richting werden veranderd en nu weer één. We moeten hier samen uitkomen. Het spel is iets beter en er is meer strijd. We maken het onszelf alleen onnodig moeilijk door kansen niet te benutten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen