Wenger: "Mijn toekomst is nog niet helemaal duidelijk"

30 maart 2017, 11:31

Arsene Wenger heeft nog geen duidelijk beeld van hoe zijn toekomst eruitziet. De manager van Arsenal zegt in aanloop naar de kraker tegen Manchester City van komende zondag dat hij nog geen duidelijkheid kan verschaffen, maar dat dit wel snel zal gebeuren.

Wenger heeft bij Arsenal de afgelopen weken moeite om zijn hoofd boven water te houden, omdat er in de laatste negen wedstrijden maar liefst zes keer verloren werd. Bovendien heeft de 10-2 nederlaag over twee duels tegen Bayern München een diepe wond geslagen in het Emirates Stadium. Het maakte de druk op Wenger, die al twintig jaar bij Arsenal werkt, alleen maar groter. Een beslissing over zijn toekomst laat niet lang meer op zich wachten

"Ik heb het voor mezelf al helder. Blijf ik nog twee jaar?", zegt Wenger op een persconferentie. "Wat er ook zal gebeuren, mijn betrokkenheid zal in ieder geval hetzelfde blijven. Het is een onderwerp waarbij nog niet alles helemaal duidelijk is", citeert Sky Sports de Fransman.

Wenger weerspreekt dat de onzekerheid over zijn toekomst van negatieve invloed is op de prestaties van Arsenal. "Je moet je focussen op het belangrijkste en er moet niet gekeken worden naar excuses. Het gaat niet zo goed als we willen en de prioriteit ligt op het veld. Daar moet iedereen laten zien dat ze profs zijn", zegt Wenger, die al sinds 2004 niet meer kampioen werd met Arsenal en momenteel op de teleurstellende zesde plek staat in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen