CL hoofddoel voor Chiellini: "Heb respect voor Monaco"

2 mei 2017, 14:03

Het winnen van de Champions League is het belangrijkste doel voor Juventus dit seizoen, aldus Giorgio Chiellini. De club uit Turijn, die in de Serie A afstevent op de zesde titel op rij, speelt in de halve finale van het miljoenenbal tegen AS Monaco. De verdediger denkt niet dat dit gemakkelijk wordt.

"Al vanaf het begin van dit seizoen is de Champions League ons hoofddoel, we kennen allemaal de locatie en datum", aldus Chiellini tegen France Football over de finale, op 3 juni in Cardiff. "Maar voor we ons richten op de finale moeten we ons concentreren op de ontmoetingen met Monaco. Het worden lastige wedstrijden. Toen de loting bekend werd, zeiden sommige mensen dat het gemakkelijk zou worden. Zij hebben echter geen verstand van voetbal."

"Sinds een paar maanden volg ik de resultaten van Monaco met belangstelling. Ik heb gezien dat ze aan een buitengewoon seizoen bezig zijn met bizarre statistieken in de Ligue 1. Daarnaast kennen ze een geweldige campagne in Europa", vervolgt Chiellini. Monaco scoorde in 34 competitieduels maar liefst 95 keer. "Monaco werd groepswinnaar, speelde twee geweldige wedstrijden tegen Manchester City en ze hebben daarna Borussia Dortmund verslagen. Respect!"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen