Robben: "Heb nog paar duels nodig om topfit te worden"

28 augustus 2017, 20:57

Het Nederlands elftal heeft donderdag tegen Frankrijk de impulsen van Arjen Robben hard nodig, maar de aanvaller geeft eerlijk toe dat hij nog niet topfit is. Toch gaat de sterkhouder alles geven, kondigt hij aan tegen De Telegraaf.

Robben kreeg van het dagblad de vraag of hij topfit is. "Nee", zegt hij. "Daar heb ik nog wel wat wedstrijden voor nodig. Maar de agenda ziet er wat anders uit, haha. Ik kan niet zeggen: schuif deze wedstrijd maar vooruit. Of ik negentig minuten kan spelen? Alles kan. Zo sta ik er op dit moment ook in. Ik ga alles geven wat ik in me heb", aldus Robben, die zaterdag met Bayern München een uur speelde tegen Werder Bremen.

De aanvaller weet dat de wedstrijd tegen Frankrijk heel belangrijk is voor Oranje. "Of we er klaar voor zijn? Dat moet blijken natuurlijk, haha. We gaan er in ieder geval alles aan doen. Dan moeten we kijken wat we kunnen bereiken. Ik ben altijd heel positief, zo moet je er ook altijd in gaan. Iedereen kan wel zeggen dat Frankrijk een kwalitatief betere ploeg heeft en dat zal allemaal wel, maar als je er met die gedachten heengaat, kun je beter thuisblijven. Je moet geloof hebben dat we wat kunnen bereiken. Dan kan het."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen