(advertorial) - Betaal jij niet te veel premie?

27 september 2017, 11:22

Iedereen in Nederland heeft ze, vaak in overvloed: verzekeringen. Sommigen zijn verplicht, anderen niet. Maar één ding is zeker: veel mensen zijn oververzekerd.

Als je wil, kan je alles verzekeren: van je telefoon tot je tablet en van je gebit tot je hond. Dat kan best handig zijn, zeker als je een keer een onverwachte uitgave hebt op dat gebied. Maar: wegen die incidentele uitkeringen van de verzekering op tegen bijvoorbeeld een te hoge dekking van je autoverzekering? In veel gevallen is dat niet het geval en betaal je vooral een hoge dekking, zonder er iets voor terug te zien. En bovendien: dekt je verzekering wel wat je verwacht?

Wil jij ook besparen op je verzekeringskosten? Begin dan bij de verzekering waar Nederlanders in totaal een half miljard te veel voor betalen: de autoverzekering. Van de 7,2 miljoen Nederlandse particuliere personenauto's (CBS, november 2016) zijn naar schatting ruim 2,4 miljoen auto's oververzekerd. In totaal betaalt de Nederlandse automobilist hierdoor ruim 450 miljoen euro te veel voor zijn autoverzekering. Dit blijkt uit onderzoek van Allsecur en Team Vier. Zo'n 33 procent van alle auto's in Nederland heeft een te hoge dekking, waar je niets aan hebt. Dit omdat de huidige dekking niet meer bij de leeftijd van de auto past. Bij Allsecur kun je een alert krijgen, zodat je kunt besparen op je premie. Wel zo gemakkelijk!

Ben je benieuwd of jij ook te veel betaalt voor je autoverzekering? Je autoverzekering berekenen kun je doen op Allsecur.nl. Bekijk zelf welke autoverzekering het beste past bij de leeftijd van jouw auto!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen