ADO wint weer uit en meldt zich in het linkerrijtje

21 oktober 2017, 21:45

ADO Den Haag heeft VVV-Venlo in eigen huis over de knie gelegd. Na een veelbelovend begin werd de zege uiteindelijk na de theepauze bewerkstelligd door de gasten uit Den Haag: 0-2. De ploeg uit de Hofstad wint zodoende voor het eerst in 45 jaar weer drie uitwedstrijden achter elkaar in de Eredivisie. 

Na het stormachtige Venlose begin kwamen de gasten uit Den Haag beter in het spel. De grootste kans van de eerste helft voor de Hagenezen was na een kwartier spelen, toen Melvyn Lorenzen over links diep werd gestuurd. De behendige vleugelspeler ontweek een sliding van VVV-verdediger Nils Röseler en kon, vanuit de zijkant, alleen op doelman Lars Unnerstall af. De Duitser verkleinde zijn doel echter goed en Lorenzen schoof de bal voorlangs.

Na rust waren de mogelijkheden aanvankelijk schaars. ADO behield het veldoverwicht en trachtte met name via Sheraldo Becker en Lorenzen via de zijkanten gevaar te stichten. Het was daaruit succesvol toen niet één van die twee spelers, maar Tyrone Ebuehi over rechts doorkwam. De voorzet van de vleugelverdediger werd op fraaie wijze binnengeschoten door Falkenburg: 0-1.

Het bleek lange tijd het enige hoogtepunt. Pas in blessuretijd werd de ADO-zege definitief veiliggesteld. Johnsen kwam vrij voor Unnerstall en faalde niet: 0-2. De eerste Eredivisie-nederlaag van de Venlose ploeg tegen een ploeg buiten de traditionele top-drie is zodoende een feit. ADO doet goede zaken en meldt zich na de overwinning in Limburg in het linkerrijtje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen