Vitesse op plek drie: "Hebben het uitstekend gedaan"

22 oktober 2017, 20:52

Na negen speelronden is Vitesse de knappe nummer drie van de Eredivisie. Ondanks dat de ploeg van Henk Fraser donderdag nog in actie kwam in de Europa League, won het zondag overtuigend bij directe concurrent sc Heerenveen: 0-4. Fraser is zeer te spreken over zijn spelers.

"Ik ben heel blij, dubbel blij eigenlijk. We houden namelijk ook de nul en eigenlijk scoren we altijd", zegt hij tegen Omroep Gelderland. "We hadden duidelijk een plan en ik moet zeggen dat we het hebben het hier uitstekend gedaan hebben."

Het zat Vitesse zondag mee in Friesland, beseft Fraser. "We scoren ook op de juiste momenten. Het was in tegenstelling tot in Waregem meer gecontroleerd zoals we er uitkwamen. Europese duels leverden vaak probleempjes op, kijk naar VVV, maar nu hebben we toch weer een stap gezet. En dat is wat we willen. Het is vaak een mentale kwestie. Ik hoop dat ze nog eens in me gaan geloven", knipoogde de trainer. Volgende week wacht de kraker tegen koploper PSV. "Dat is weer een prachtige uitdaging."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen