Cambuur legt Booy vast als nieuwe technisch manager

24 november 2017, 13:47

Een oude bekende is weer neergestreken bij SC Cambuur. Foeke Booy is door de Jupiler League-club vastgelegd als nieuwe technisch manager, zo meldt de club uit Leeuwarden vrijdag. Booy begint op 1 januari 2018 aan zijn klus en heeft voor 2,5 jaar getekend. De verbintenis heeft een optie voor een extra jaar.

De geboren Leeuwarder speelde tussen 1980 en 1984 bij Cambuur en ging na zijn actieve loopbaan een avontuur als trainer tegemoet. Nu is voor hem het moment gekomen om als technisch manager te gaan werken bij Cambuur. Directeur Gerald van den Belt is blij. "Foeke is iemand met ontzettend veel ervaring in de voetballerij en beschikt over een groot netwerk. Bovendien kent hij de club en de stad als oud-speler en -inwoner als geen ander. Voor ons als SC Cambuur is het invullen van deze functie een belangrijke stap om op voetbaltechnisch gebied stabieler en professioneler te worden richting het nieuwe stadion."

Booy is content met het feit dat hij weer met zijn oude liefde in zee gaat. "Cambuur is de club waar ik ooit ben begonnen als speler en waar ik altijd veel gevoel bij heb gehad. Het is fantastisch om terug te zijn en mijn steentje bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling en groei van deze mooie club, helemaal met het nieuwe stadion op komst. Kan niet wachten om te beginnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen