Verbeek verlangt naar zege, Groenendijk is uit op revanche

8 december 2017, 15:59

FC Twente en ADO Den Haag hebben allebei dringend behoefte aan een overwinning in de Eredivisie en hopen die zaterdagavond in hun onderlinge wedstrijd te behalen. Bij Twente wil Gertjan Verbeek zijn eerste driepunter behalen, terwijl Alfons Groenendijk en ADO uit zijn op eerherstel.

Verbeek jaagt op eerste winst

Verbeek won met Twente tot dusver nog niet, maar pakte afgelopen weekend wel een fraai punt tegen Ajax. Tegen ADO moet het nu gaan gebeuren, beseft de coach. "Zij zullen ook het belang van deze wedstrijd in zien. ADO zal definitief afscheid willen nemen van de onderste plaatsen en wij willen uitzicht hebben op de onderkant van de middenmoot", zegt Verbeek. "Wij moeten het verlangen hebben om die stap omhoog te zetten, dat verlangen moet groot zijn. Tegen ADO willen we de volle buit binnenslepen en dat zal al lastig genoeg worden. De supporters hebben een sfeeractie en dat hartstikke mooi. Dat brengt altijd emoties met zich mee en die zorgen ervoor dat je boven jezelf kunt uitstijgen. Dat hebben we nodig om van ADO te winnen. Ik merk dat het niveau op de trainingen omhoog gaat. Het wordt allemaal wat spritziger en dynamischer, de spelers vinden elkaar beter. Het gaat erom dat terug te zien in de wedstrijden."

Groenendijk heeft moeilijke fase

Groenendijk, die weer kan beschikken over Lex Immers en Tyronne Ebuehi, kent het gevaar van Twente. "Verbeek staat voor veel strijdlust, hij zal graag willen winnen van ADO Den Haag. Het wordt wel een heet avondje, maar ook een mooi moment voor ons om te reageren. Wij willen wat rechtzetten. We spelen tegen een ploeg die veel te laag staat, dus we zullen zelf veel beter moeten zijn dan de afgelopen wedstrijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen