Groenendijk na snelle tegengoals: "Lange en moeilijke avond"

17 december 2017, 08:38

Spannend wist ADO Den Haag het zaterdagavond niet te maken tegen koploper PSV. Binnen tien minuten stond de ploeg van Alfons Groenendijk met 2-0 achter in Eindhoven en speelde het eigenlijk een verloren wedstrijd, die uiteindelijk met 3-0 verloren ging.

"Dat is vervelend dat het zo snel gebeurt. Twee goals in tien minuten dan wordt het een hele lange en moeilijke avond", vertelt de trainer, die achterin zijn leider Tom Beugelsdijk miste, tegenover Omroep West. "We hoopten dat Tom het zou redden, maar al vrij snel in de warming-up kreeg ik signalen door dat dat lastig zou worden. Tegen Luuk de Jong hadden we iemand nodig die kopsterk is en dat is Nick (Kuipers, red.). Het enige dat hij mist is een beetje ritme. Achteraf kun je zeggen dat pakt wat ongelukkig uit." 

Dat zijn ploeg zich niet meer kon oprichten na die twee snelle dreunen, was volgens Groenendijk geen schande. "De twee voorbije wedstrijden tegen Roda JC en FC Twente waren loodzwaar, dat waren echte gevechten voor ons. Die hebben we gewonnen. En dan de derde wedstrijd in zes dagen is er een bij PSV."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen