Spoorboekje: Onana spreekt zich uit, Jong Ajax speelt

18 december 2017, 07:59   Bijgewerkt: 18 december 2017, 08:10

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 18 december.

Specials

- Ajax won zondagmiddag de topper van AZ en dat was mede te danken aan het grandioze optreden van André Onana. De goalie hield in de eerste helft twee keer de bal in een 1-tegen-1-situatie uit het doel. De keeper kijkt in een interview terug op zijn optreden en spreekt over de ijsbaan van de Arena, zijn wintervakantie in Kameroen en hij blikt vooruit naar het treffen met Willem II. De ploeg tegen wie hij ruim een jaar geleden zijn debuut maakte in de Eredivisie.  

- Na elke speelronde in de Eredivisie maakt FCUpdate.nl de balans op met de rubriek ErediVisie. Dat doen we dus ook vandaag. Wat viel op in de zeventiende speelronde? 

Wedstrijd

- Jong Ajax - FC Den Bosch (20.00 uur) 

De talenten van Jong Ajax gaan vanavond proberen om het gat met de top-twee in de Jupiler League te verkleinen tot één punt. De ploeg van Michael Reiziger neemt het op tegen nummer acht FC Den Bosch. Ondertussen komen ook Helmond Sport en FC Eindhoven in actie in de Jupiler League. 

Voetbal op tv 

- 19.30 uur: Peptalk, Ziggo Sport, sporttalkshow

- 20.00 uur: Jong Ajax - FC Den Bosch, FOX Sports 1  

- 20.30 uur: Voetbal Inside, RTL 7, voetbaltalkshow

- 20.50 uur: Everton - Swansea City, Ziggo Sport

- 22.00 uur: Natafelen met Kees, FOX Sports 1, talkshow waarin sportjournalisten aanschuiven

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen