Van den Berg ziet lichtpuntjes ondanks uitschakeling van RKC

20 december 2017, 08:38

RKC Waalwijk-trainer Peter van den Berg kon leven met de 3-0 nederlaag van zijn ploeg tegen Willem II in de KNVB Beker dinsdagavond. De coach zag dat zijn team in elk geval niet door het ijs zakte, 'zoals we dat de laatste twee competitiewedstrijden wel deden', aldus de coach.

De nederlagen tegen Fortuna Sittard (6-0) en FC Volendam (1-3) haalde de coach na het bekerduel met Willem II aan tegenover FOX Sports. "Verdedigend hadden we het weer aardig voor elkaar tegen Willem II. De eerste treffer van Sol was een mazzelgoal, dan hebben we niet meer het vermogen om de aansluiting te maken. De tweede en derde goal kregen we te makkelijk tegen."

Dus stond het in de rust al 3-0 voor de Tilburgers. "Maar we zijn bij elkaar gebleven. Organisatorisch stond het prima, maar uiteindelijk zie je dat een Eredivisieclub meer kwaliteiten heeft. Ondanks het verlies moet je dan een goed gevoel eruit halen richting de competitie. Dat is wel gelukt. We hebben niet hetzelfde meegemaakt als in de laatste competitiewedstrijden. We zijn bij elkaar gebleven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen