Positief advies van Westerhof voor Mexico-avontuur De Jong

2 januari 2018, 07:35   Bijgewerkt: 2 januari 2018, 08:19

Luuk de Jong staat in de belangstelling van de Mexicaanse grootmacht Club América. Op het eerste gezicht wellicht niet het meest interessante avontuur voor de aanvaller, maar volgens Zuid Amerika-kenner Hans Westerhof zou het wel degelijk een mooie overstap zijn voor de PSV'er. "Het is mij altijd uitstekend bevallen in Mexico."

In gesprek met het Algemeen Dagblad gaat de oud-medewerker van de topclubs Pachuca en Chivas uit Guadalajara in op de interesse voor De Jong. "Het is een levendige en sterke competitie met veel sfeer, waarin met bijvoorbeeld Chivas, Pachuca en Club América best clubs zitten die zich kunnen meten met Ajax, Feyenoord en PSV", vertelt hij over het voetballand Mexico.

Waar er bij het grote publiek nog weleens twijfels heersen over de professionaliteit van de Mexicaanse voetbalcompetitie, ziet Westerhof dat zeker niet als een bezwaar. "De structuur bij een club is meestal duidelijk, omdat er een eigenaar is die veel bepaalt. Bij mij zijn altijd alle afspraken netjes nagekomen en mijn indruk is dat dat bij de grote clubs altijd zo is."

Maar, zoals in veel landen in Latijns-Amerika, is de criminaliteit wel een groot probleem in het land. Toch merkte Westerhof, werkzaam in de voetbalwereld, daar weinig van. "Ik heb me er geen moment onveilig of onaangenaam gevoeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen