Goed nieuws voor Ajax: Tagliafico is direct inzetbaar

4 januari 2018, 07:49

De transfer van Nicolas Tagliafico naar Ajax is rond en de 25-jarige verdediger meldt zich op zeer korte termijn in Amsterdam. Het goede nieuws voor Ajax is dat de Argentijn over een Italiaans paspoort beschikt, waardoor hij meteen inzetbaar is. De verdediger is blij met zijn stap naar de Nederlandse topclub.

"Ik ben ongelooflijk trots dat ik voor Ajax mag gaan spelen", zei de verdediger vlak voordat hij het vliegtuig naar Nederland instapte tegen De Telegraaf. "Na de medische keuring teken ik een contract voor 4,5 jaar."

Zijn zaakwaarnemer Ricardo Schlieper denkt dat de verdediger zich gemakkelijk zal aanpassen. "Nicolas verstaat Engels en probeert het soms ook een beetje te spreken. Ik denk dat hij het in Nederland snel zal oppakken", zegt Schlieper, die benadrukt dat zijn pupil meteen kan gaan spelen. "Hij is direct inzetbaar. Omdat hij sinds zijn vijftiende het Italiaanse staatsburgerschap heeft en zodoende over een Italiaans paspoort beschikt. Hij gaat maandag al met Ajax mee op trainingskamp naar Portugal en is fit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen