Boussoufa voor 'Belgische recordsom' naar Anderlecht

Ger
6 juni 2006, 19:43

De transfer van Mbark Boussoufa van AA Gent naar Anderlecht is rond. "Het was een moeilijke keuze", zegt Boussoufa tegen Sporza Radio. "Ik verlaat toch de club van mijn hart. Gent heeft er alles aan gedaan om me te houden, maar bij Anderlecht kan ik vooral sportief toch een stap hogerop zetten."

Boussoufa beleefde een uitstekend seizoen bij AA Gent. De oud-Ajacied won verschillende prijzen, waaronder de onderscheiding voor beste speler in de Belgische competitie. AA Gent wilde Boussoufa graag behouden, maar kon niet op tegen de aanbieding van Anderlecht. 

"Het is een harde realiteit voor een club om iemand te verliezen", liet voorzitter Ivan De Witte van AA Gent weten. "Maar ook de stem van de speler moet worden gehoord in zo'n debat. Mbark zelf is heel fair geweest. We haalden het onderste uit de kan om hem te houden. Maar sinds hij terug is uit Marokko, waar hij zich beraadde, was hij niet meer tegen te houden. Ik mag zeggen dat het om de duurste transfer uit de Belgische geschiedenis gaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen