Buitenland: Monaco naar bekerfinale, Brugge onderuit

31 januari 2018, 23:33

AS Monaco heeft de finale van de Coupe de la Ligue bereikt. Dat betekent dat de eindstrijd net als vorig seizoen tussen Paris Saint-Germain en Monaco zal gaan. Toen trokken de Parijzenaren aan het langste eind. In de halve finale rekende Monaco af met Montpellier: 2-0.

Falcao opende na een kwartier spelen de score voor de thuisploeg. Vanuit de draai schoot hij de openingstreffer binnen. Weer een kwartier later tekende de Colombiaan ook voor de tweede van Monaco. Op aangeven van Ronny Lopes verdubbelde hij de score.

In de tweede helft leek Lopes voor 3-0 te gaan zorgen, maar zijn doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel. Montpellier was echter niet in staat om iets terug te doen en zo bleef het bij 2-0. Dat betekent dat Monaco op 31 maart de kans krijgt om zich te revancheren voor de 1-4 nederlaag in de finale tegen PSG van afgelopen jaar.

Standard Luik - Club Brugge 4-1

Club Brugge lijkt na woensdag wel klaar te zijn in de Belgische beker. In de eerste halve finale tegen Standard Luik ging de ploeg met 4-1 onderuit. Bij Brugge, dat in de competitie bovenaan staat, begonnen Stefano Denswil, Ruud Vormer en Jordy Clasie in de basis. Bij rust keken de bezoekers al tegen een 2-0 achterstand aan dankzij twee treffers van Renaud Emond. 

Kort na rust breide Standard Luik de score al snel verder uit. Emond maakte zijn derde van de avond en leek het duel daarmee te beslissen. Het werd zelfs nog erger voor Brugge, want drie minuten later maakte Edmilson Junior er 4-0 van. In de slotfase deden de bezoekers nog wel iets terug. Uit een hoekschop van Ruud Vormer tekende debutant  Matej Mitrovic voor de 4-1. Op 8 februari staat de return in Brugge op het programma.

Léganes - Sevilla 1-1

Sevilla kwam woensdagavond in de halve finale van de Copa del Rey niet verder dan een 1-1 gelijkspel op bezoek bij Léganes. De bezoekers kwamen na 21 minuten spelen wel op voorsprong dankzij een treffer van Luis Muriel. In de tweede helft kwam Léganes, dat in de vorige ronde knap Real Madrid wist uit te schakelen, langszij. Dimitris Siovas tekende voor de gelijkmaker. Dat betekende ook direct de einstand. De return staat voor 7 februari op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen