Te Vrede looft publiek na eerste 'Avondje NAC' en 6-1 zege

8 februari 2018, 12:27

Mitchell te Vrede beloonde woensdagavond zijn eerste basisplaats meteen met een doelpunt in de 6-1 overwinning van NAC Breda op Heracles Almelo. Hij is blij dat hij het vertrouwen van trainer Stijn Vreven meteen terugbetaalde met een treffer. "Het was een mooie avond", vond de aanvaller.

Want het was de eerste keer dat hij meedeed tijdens het welbekende 'Avondje NAC'. Zijn eerste basisplaats resulteerde bovendien meteen in een 6-1 zege. "Een terechte overwinning, maar je moet het nog wel maar even doen. Eerder dit seizoen speelden ze goed, maar was de uitslag niet wat ze wilden", aldus Te Vrede tegenover Omroep Brabant.

Hoewel de spits, die deze winter naar Brabant kwam, voor het eerst in de basis begon, vond hij niet dat het 'zijn' overwinning is. "Kijk naar wie er allemaal gescoord heeft", zei hij. "En het publiek. We hebben ze iets moois gegeven en we krijgen wat moois. Als we gevaarlijk werden, maakten ze opeens heel veel geluid en gingen ze erachter staan. Dat geeft een enorme boost."

Ondanks de ruime overwinning zit er geen carnaval in voor de spelers van NAC Breda. Komend weekend wacht er tegen Excelsior wederom een sleutelduel in de Eredivisie. Te Vrede: "De focus moet na vanavond weer op die wedstrijd, ook die is weer erg belangrijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen