Supporters Eintracht Frankfurt verstoren duel met tennisballen

20 februari 2018, 11:01

De Bundesliga heeft een hectische avond achter de rug. Meerdere keren verstoorden supporters van Eintracht Frankfurt maandag het thuisduel met RB Leipzig. De fans zijn niet blij met het feit dat sinds dit seizoen op de niet-supportersvriendelijke maandagavond wedstrijden afgewerkt worden.

De eerste protestactie werd voor het eerste fluitsignaal ingezet. De aftrap van de wedstrijd moest worden uitgesteld, omdat supporters op het binnenterrein van het stadion hun ongenoegen over de maandagavondwedstrijden lieten blijken. Nadat de fans hadden plaatsgenomen op de tribunes, kon het duel beginnen. Eintracht Frankfurt - RB Leipzig is de eerste Bundesliga-wedstrijd die op de maandag gespeeld werd.

De start van de tweede helft moest ook worden uitgesteld door scheidsrechter Felix Zwayer. Toiletpapier en honderden tennisballen daalden neer vanaf de tribunes. Nadat stewards met bladblazers het veld toiletpapier- en tennisbalvrij hadden gemaakt, ging het tweede bedrijf van start. Het team van landgenoten Jonathan de Guzmán, Jetro Willems en voormalig FC Utrecht-spits Sébastien Haller won de chaotische wedstrijd met 2-1. Alleen Haller kwam van de oud-Eredivisionisten in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen