Wenger zeer kritisch op Arsenal na wanvertoning in EL

23 februari 2018, 08:26

Vorige week won Arsenal in de Europa League met 0-3 bij FK Östersunds, maar in de return van donderdag keken de Londenaren bij rust ineens tegen een 0-2 achterstand aan. Even dreigde het dus mis te gaan, maar Arsenal sloot het duel uiteindelijk af met een 1-2 nederlaag. Arsene Wenger was zeer ontevreden over zijn ploeg.

Ondanks het verlies in eigen huis gaat Arsenal door naar de volgende ronde van het toernooi, maar dat zorgde niet voor een glimlach op het gezicht van Wenger. "We waren totaal niet bij de les in de eerste helft", zegt de coach tegen Sky Sports. "We kwamen in de problemen omdat we er te makkelijk over dachten en niet gefocust waren. Aan de bal hadden we geen plan en verdedigend gaven we veel ruimte weg."

Over de 'zelfvoldane' houding van zijn ploeg was Wenger boos. "We hadden ons goed voorbereid, maar de ruime zege in het uitduel en het feit dat we komend weekend de League Cup-finale tegen Manchester City spelen, zorgde ervoor dat we niet bij de les waren. In het voetbal werkt het niet zo, want dan kom je in de problemen. Je moet altijd honderd procent gefocust zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen