Stegeman: "Bak vaseline op je bakkes en gaan zou ik zeggen"

1 maart 2018, 15:59

John Stegeman maakt zich weinig zorgen over de kou in Nederland. Hij gaat vrijdag met Heracles Almelo op bezoek bij Roda JC, en maakt weinig woorden vuil aan de kou. Daarnaast houdt Stegeman vast aan de basiself van vorige week. "Ik ga mijn elftal niet wijzigen, ben tevreden over de laatste weken."

Het hele land is deze week in de ban van de kou. Ook vrijdag is daar nog sprake van. "Het is koud, maar volgens mij kun je je daar prima tegen wapenen. Gewoon voetballen. Een bak vaseline op je bakkes en gaan zou ik zeggen", zegt Stegeman op de website van Heracles. "Morgen gaat het om de drie punten. Natuurlijk kijk je ook naar hoe je voetbalt, maar ik weet niet hoe de omstandigheden zullen zijn. We bereiden ons goed voor en willen graag eindelijk een uitwedstrijd winnen, dat zou lekker zijn."

Stegeman houdt het vertrouwen in de spelers die vorige week begonnen aan de gewonnen wedstrijd tegen PEC Zwolle (2-1). "Na de wedstrijd bij NAC zijn we stap voor stap beter geworden. We zijn een tijdje op zoek geweest naar balans en die hebben we voor mijn gevoel gevonden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen