Echteld vrijdagavond als hoofdcoach op de bank bij PEC

25 februari 2021, 11:22

PEC Zwolle zal nog niet met een nieuwe coach aantreden tegen sc Heerenveen vrijdagavond. De ploeg zal na het ontslag van John Stegeman eenmalig worden geleid door Leeroy Echteld als interim-trainer. Henry van der Vegt en Henk Brugge zitten op de bank als diens assistenten vrijdagavond.

Dat schrijft PEC Zwolle op de clubsite. Hoewel het voornemen was om al met een nieuwe trainer te beginnen aan het duel tegen de Friezen, wordt die deadline dus niet gehaald. Omdat vaste assistent-trainer Gert Peter de Gunst vanwege een verplichte quarantaine ook afwezig is, is Echteld eindverantwoordelijke en schuift Brugge, één van de twee hoofd jeugdopleidingen, door. Van der Vegt was onder Stegeman ook al assistent-coach van de eerste selectie.

Nieuwe coach

Normaliter wordt Art Langeler de nieuwe hoofdcoach van PEC Zwolle. Hij maakt naar alle waarschijnlijkheid zijn terugkeer bij PEC Zwolle en neemt het roer over op 1 april. Tot die tijd zou interim-trainer Echteld op de bank zitten bij de Zwollenaren. Op de clubsite wordt echter gesproken over het feit dat Echteld het stokje slechts eenmalig overneemt, wat kan wijzen op een eerdere start van Langeler - bijvoorbeeld per 1 maart. 

Lees ook: 'Langeler vanaf 1 april nieuwe hoofdtrainer PEC Zwolle'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen