Spoorboekje: Twentse derby op menu, nieuwe kans Seedorf

9 maart 2018, 07:00   Bijgewerkt: 8 maart 2018, 23:48

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 9 maart.

Wedstrijden

AS Roma - Torino

Kevin Strootman is met zijn ploeg in gevecht om de derde plaats in de Serie A, samen met SS Lazio, Internazionale en ook AC Milan komt er door een knappe reeks aan in de verte. In eigen huis mag het daarom geen puntverlies lijden tegen Torino. Zeker niet nadat er afgelopen weekend zo knap van Napoli gewonnen werd (2-4).

{image[324507][right-half][]}Heracles Almelo - FC Twente

Voor mooie wedstrijden hoeven de liefhebbers het land echter niet uit, want in de Eredivisie staat er een prachtderby op het programma. In Almelo koesteren de jaren dat ze deze wedstrijden spelen als ze boven FC Twente staan, terwijl Gertjan Verbeek dit vooral als een mogelijkheid zal zien om de broodnodige punten te pakken in de strijd tegen degradatie. Dat belooft passie, strijd en beleving!

Girona - Deportivo La Coruña

Één punt, één doelpunt is de schamele oogst van Clarence Seedorf tot dusver in de Primera Division. Het gepromoveerde Girona zou wat dat betreft op voorhand wellicht te doen moeten zijn, zij het niet dat de ploeg uit Catalonië een uitstekende indruk maakt in de Spaanse competitie. De ploeg met de huurlingen van Manchester City staat op de zevende plaats. Oftewel: alle hens aan dek voor Seedorf en zijn ploeg.

Voetbal op tv

20.00 uur: Heracles Almelo - FC Twente, FOX Sports 3 - live verslag van de Twentse derby

20.25 uur: FSV Mainz - Schalke 04, FOX Sports 2 - live verslag van duel uit de Bundesliga

20.55 uur: Girona - Deportio la Coruña, Ziggo Sport Select - live verslag van duel uit Primera División

21.50 uur: Voetbal op Vrijdag Overzicht, FOX Sports 1 - samenvattingen van gespeelde wedstrijden

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen