Fraser maakt opmerkelijke stap: "Ik ga voor gevoel"

26 maart 2018, 17:58

Dat Henk Fraser na dit seizoen Vitesse verruilt voor Sparta Rotterdam, mag toch opvallend worden genoemd. De oefenmeester weet door de penibele situatie van de Rotterdammers niet eens of zijn nieuwe werkgever volgend seizoen in de Eredivisie speelt, maar heeft desondanks een goed gevoel bij zijn keuze.

Dat legt de trainer, die in het verleden bij ADO Den Haag werkte, uit aan RTV Rijnmond. "Veel mensen doen aan carrièreplanning. Maar ik ben altijd een persoon geweest, die gaat voor gevoel." Als Sparta dit seizoen nog degradeert, dan betreurt de oefenmeester dat uiteraard. "Als het zo is, zouden we het heel jammer vinden. We gaan er ook niet vanuit. Maar ik loop er ook niet voor weg. Het is part of the deal."

De aanwezigheid van Henk van Stee, die bij Sparta als technisch directeur werkt, heeft ook invloed op de keuze van Fraser. "Bij Vitesse had ik Mo Allach, bij Sparta heb ik Henk van Stee. Ik ben heel transparant qua samenwerken. Elke trainer heeft iemand nodig die én voorwaarden creëert en met wie je goed kan sparren. Van Stee is mijn hoofd jeugdopleiding geweest bij Feyenoord. Ik ken z'n ideeën en weet hoe hij over voetbal denkt. Het is een pittige, maar hele mooie uitdaging."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen