Castro: "Moeten van AZ of Ajax winnen voor uitzicht op play-offs"

1 april 2018, 22:05

Bram Castro baalt enorm dat Heracles Almelo geen goed resultaat heeft behaald tegen sc Heerenveen zondagmiddag. De keeper beseft dat er door de nederlaag namelijk punten moeten worden gepakt tegen het sterke Ajax of AZ om serieus uitzicht te houden op de play-offs. "En dat wordt heel lastig voor ons", beseft hij.

Op de clubsite kijkt de keeper naar de kansen van de Heraclieden in de strijd om het toetje voor de Eredivisionisten. "We hadden de drie punten nodig om een goede uitgangspositie voor de play-offs te houden. Daar vecht je het hele jaar voor, voor die plaatsen. Als je zes wedstrijden voor het einde jezelf al op die plek kan zetten, maar het niet doet, is dat ontzettend zonde."

En tegen de Friese opponent had er wel degelijk meer ingezeten, vond Castro. "Ik miste de overwinningsdrang, eerlijk gezegd. Dit was een hele belangrijke wedstrijd en dat besef moet er dan zijn. Ik dacht dat dat er was, maar blijkbaar niet. In de eerste helft zag je dat sc Heerenveen de betere voetballende ploeg was. Verdedigend waren we niet scherp genoeg, dat gaat om details. Dan sta je 0-2 achter in de rust."

Toch ging het in het tweede bedrijf wel beter, zag de keeper. "We gingen met vier voorop spelen en dan zag je dat we meer kansen kregen. Maar ook daar waren we niet scherp genoeg om de aansluitingstreffer te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen