Wenger geeft toe: "Focus nu volledig op Europa League"

11 april 2018, 21:15   Bijgewerkt: 11 april 2018, 21:37

Arsène Wenger heeft toegegeven dat de focus van Arsenal dit seizoen vooral op de Europa League zal liggen. Dat liet de manager woensdag weten tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel met CSKA Moskou van donderdagavond.

In eigen huis won Arsenal afgelopen week met 4-1, waardoor plaatsing voor de halve finale al bijna binnen lijkt. De hoop op een goede eindklassering in de Premier League heeft Wenger opgegeven, zo liet hij weten. "De Europa League is heel belangrijk, het is ons grootste doel. We zijn zo ver gekomen in dit toernooi dat de focus op de Europa League moet liggen. De kans dat we in de Premier League nog plekken gaan stijgen is heel, heel erg klein", beseft de manager. Arsenal bezet momenteel de zesde plaats en de achterstand op de Champions League-plekken bedraagt momenteel dertien punten.

Ondanks de eerdere 4-1 zege op CSKA weet Wenger dat Arsenal niet te makkelijk moet denken. "Ik heb ook de wedstrijd tussen AS Roma en FC Barcelona gezien. Dat moet voor ons een waarschuwing zijn. Maar we moeten het ook niet overdrijven. We staan er op dit moment uitstekend voor", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen