"Ik moet er niet aan denken dat Oranje ons weer dwars zat"

30 mei 2018, 20:02

Sander van Roekel is één van de twee vaste assistent-scheidsrechters van toparbiter Björn Kuipers. De grensrechter is komende maand actief op het WK in Rusland en hoopt verder te komen dan de achtste finales.

In 2014 stopte het avontuur van het trio vanwege de goede prestaties van Oranje. "Wij deden het dat toernooi hartstikke goed en we waren echt klaar voor de finale. Maar Nederland haalde de halve finale. Daarom mochten wij de finale niet fluiten. Daar hebben we flink de pest over in gehad", zegt hij tegen Omroep Gelderland.

Van Roekel weet dat hij deze zomer geen hinder gaat ondervinden van het Nederlands elftal. "Vier jaar geleden zaten ze ons dwars. Ik moet er niet aan denken dat dat weer zou gebeuren", aldus de assistent van Kuipers, Hij hoopt dat 'Team Kuipers' de finale in Moskou mag leiden. "Het is toch een jongensdroom, de kers op de taart. En dit is onze laatste eindronde samen. Hoewel we met vier eindtoernooien en acht internationale finales wel kunnen stellen dat we het meest succesvolle arbitrale trio van Nederland zijn."

Lees ookKuipers is gretig voor WK: "Droom om de finale te fluiten"

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen