Boyata profiteert van blessures: "Hoop dat ze fit raken"

3 juni 2018, 13:05

Door de fysieke malheur van Thomas Vermaelen en ook Vincent Kompany, die zaterdag uitviel tegen Portugal (0-0), moest Dedryck Boyata ineens opdraven in het elftal van België. De oud-speler van FC Twente ziet zijn WK-kansen stijgen door de blessures van de concurrenten, maar is daar niet blij mee.

In de 54ste minuut kwam Boyata in het veld voor Kompany, die een liesblessure opliep waarvan zondag de ernst duidelijk zal worden. "Het is allemaal heel snel gegaan, ik had niet eens gezien dat Vincent zich geblesseerd had", blikt Boyata terug bij Sporza. Door de blessures van de concurrenten is de kans groot dat de verdediger naar het WK gaat. "Het is niet aan mij om over blessures te praten. Thomas en Vincent zijn pijlers in onze ploeg, ik hoop dat ze allebei fit geraken. Ik zit niet te wachten op een blessure van hen."

De speler van Celtic heeft als doel om het tot de definitieve selectie te schoppen. "Daar doe ik alles aan", zegt hij. "Ik heb in mijn carrière al veel hoogtes en laagtes gekend, maar ik heb het maximum gegeven om erbij te zijn. Als ik er niet bij ben, dan weet ik dat ik er alles aan gedaan heb."

Maandag maakt Roberto Martinez bekend welke 23 spelers er mee gaan naar Rusland.

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen