Gisteren gemist: De Wijs officieel naar Hull, Feyenoord onderuit

12 juli 2018, 00:30   Bijgewerkt: 11 juli 2018, 23:36

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl tijdens het WK al het overige belangrijke nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 11 juli.

PSV laat De Wijs definitief vertrekken naar Hull City

PSV'er Jordy de Wijs heeft zijn transfer naar Hull City afgerond. De 23-jarige verdediger ligt de komende drie jaar vast bij de Engelse club uit het Championship. Bij PSV had De Wijs onvoldoende uitzicht op speeltijd, waardoor hij uit mocht kijken naar een nieuwe club.

Feyenoord verliest eerste serieuze test van Young Boys 

Feyenoord heeft de eerste serieuze oefenwedstrijd van dit seizoen verloren. Tijdens het Zwitserse trainingskamp ging de ploeg van Giovanni van Bronckhorst met 2-0 onderuit tegen BSC Young Boys. De kampioen van afgelopen seizoen in Zwitserland won dankzij doelpunten van Jean Pierre Nsamé, Guillaume Hoarau en Gregory Wüthrich. 

Willem II haalt nieuwe linksback op in Nieuw-Zeeland

Willem II heeft aan de andere kant van de wereld versterking gevonden voor de achterhoede. De twintigjarige James McGarry wordt per direct overgenomen van Wellington Phoenix, dat hem transfervrij naar Tilburg ziet vertrekken. Hij tekent voor twee seizoenen, met de optie voor nog twee jaar.

Arsenal heeft beet en verwelkomt talent Guendouzi, ook Dortmund en West Ham presenteren aanwinst

Het zijn uiterst productieve dagen voor Arsenal, dat woensdag wederom een transfer heeft afgerond. Dinsdag werd Lucas Torreira al in de armen gesloten en woensdag is het de beurt aan Matteo Guendouzi. De negentienjarige middenvelder wordt overgenomen van Lorient. Verder haalde West Ham United Andriy Yarmolenko [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/335426/west-ham-haalt-met-yarmolenko-weer-grote-naam-binnen/,_blank,op] van Dortmund, de club die zich op haar beurt weer [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/335431/dortmund-huurt-marokkaan-hakimi-van-real-madrid/,_blank,versterkte] met Achraf Hakimi van Real Madrid. 

Voormalig PSV'er Bryan Ruiz vindt in Santos nieuwe werkgever

Bryan Ruiz heeft in Santos een nieuwe werkgever gevonden. De aanvaller die transfervrij was na zijn vertrek bij Sporting Portugal gaat spelen in de Braziliaanse competitie en heeft een contract getekend bij de huidige nummer vijftien. Dat maakte de club bekend via de officiële kanalen.

Fischer verdient een contract bij het Deense Vendsyssel

Sander Fischer (29) gaat voor het eerst aan de slag in het buitenland. De verdediger heeft een contract het getekend bij het Deense Vendsyssel. Fischer was al op proef bij de Scandinaviërs, die op het hoogste niveau van Denemarken spelen. Ook Wouter van de Steen, de keeper wiens contract afliep bij sc Heerenveen deze zomer, lijkt op een contract in Denemarken te kunnen rekenen bij FF Viking. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen