Gisteren gemist: Blind bijna terug bij Ajax, Babel niet naar Brazilië

13 juli 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl tijdens het WK al het overige belangrijke nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 12 juli.

'Ajax en United naderen akkoord over Blind; wachten op witte rook'

Daley Blind wordt na Dusan Tadic waarschijnlijk de tweede speler die de overstap van de Premier League naar Ajax maakt. De Amsterdammers naderen met Manchester United een akkoord over de transfer van de 28-jarige Oranje-international. Ajax hoopt binnen 48 uur de deal te beklinken.

Babel wil bij Besiktas blijven en ziet af van Flamengo

Ryan Babel heeft afgezien van een transfer naar Brazilië. Zijn club Besiktas bereikte een akkoord met Flamengo, maar de 31-jarige Amsterdammer ziet de overstap zelf niet zitten. In overleg met zijn management besloot hij af te zien van de transfer. "Het gaat niet door", aldus zijn zaakwaarnemer Winnie Haatrecht tegen Voetbal International.

Bouw nieuw stadion Feyenoord stuk duurder dan begroot

De bouw van het nieuwe stadion van Feyenoord pakt fors duurder uit dan verwacht. Waar aanvankelijk werd uitgegaan van een bedrag van 422 miljoen euro, is dat bijgesteld naar 444 miljoen euro. Dat maakt Feyenoord City zelf bekend.

Holla trekt zelf stekker uit transfer naar Melbourne Victory

Danny Holla's transfer naar Australië is afgeketst. De middenvelder was op weg naar Melbourne Victory, waar hij voor één seizoen kon tekenen. Maar beide partijen vonden geen akkoord over de laatste details. Holla trok zelf de stekker uit de onderhandelingen.

NAC Breda huurt Fernandes voor tweede seizoen op rij

NAC Breda kan het komende seizoen opnieuw beschikken over Paolo Fernandes. De negentienjarige aanvaller wordt voor het tweede jaar op rij gehuurd van Manchester City. Het afgelopen seizoen speelde de Spanjaard 25 wedstrijden in de Eredivisie voor de club uit Breda.

Lees ook: WK-dagboek 29: minder vrouwen in beeld

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen