Zwolle slaat met Van Crooij en Leemans mooie dubbelslag

13 juli 2018, 10:00   Bijgewerkt: 13 juli 2018, 11:27

PEC Zwolle heeft een mooie dubbelslag geslagen bij VVV-Venlo: Clint Leemans en Vito van Crooij stappen per direct over naar de club uit Overijssel. De Limburgers ontvangen weliswaar een transfersom voor het duo, toch is het een flinke aderlating voor de ploeg van Maurice Steijn. Leemans tekent voor drie jaar in Zwolle, terwijl Van Crooij voor vier seizoenen over komt.

"Met PEC Zwolle zet ik een volgende stap in mijn carrière. Deze club past goed bij mij en tijdens de gesprekken die ik heb gevoerd met John van 't Schip en Gerard Nijkamp werd mijn positieve gevoel meermaals bevestigd. Het eerste jaar met VVV-Venlo in de Eredivisie was heel leerzaam voor mij. Ik heb me goed kunnen ontwikkelen en zie deze overgang dan ook als een beloning", aldus Leemens via de officiële kanalen van PEC Zwolle.

Ook Van Crooij is zeer content met zijn overstap naar de middenmoter in de Eredivisie, die eerder deze zomer onder andere al Kenneth Paal, Gustavo Hamer, Mike van Duinen, Denis Genreau, Darryl Lachman en Zian Flemming binnenhaalde. "Het feit dat ik voor vier jaar bij deze mooie club heb getekend geeft aan dat PEC Zwolle veel vertrouwen in mij heeft. Dat vertrouwen wil ik graag uitbetalen door mij op het veld voor de volle honderd procent in te zetten. Ik kijk er naar uit om me samen met Clint te gaan bewijzen en zie uit naar de start van het seizoen op vrijdag 10 augustus", vertelt Van Crooij.

Technisch directeur Nijkamp prijs zich ook gelukkig met de aanwinsten, terwijl hij toch al succesvol was op de markt deze zomer. "Clint is een speler die teamgenoten om zich heen beter kan laten voetballen. Ook Vito past goed bij onze spelopvatting van attractief en aanvallend voetbal spelen. Daarnaast hebben we met deze aanwinsten direct twee specialisten op het gebied van vrije trappen aangetrokken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen