Slutsky niet ontevreden: "Gaan ons iedere dag beter voelen"

15 juli 2018, 09:20

Vitesse won nog niet één wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar nieuwe trainer Leonid Slutsky maakt zich nog geen zorgen. De Rus stelt dat zijn ploeg progressie boekt en prikt door de uitslagen heen.

Vitesse verblijft in Oostenrijk voor een trainingskamp en verloor daar van Wolfsberger AC (2-1) en Shakhtar Donetsk (4-1). Tegen Arsenal Tula werd vrijdag met 2-2 gelijkgespeeld. "We hebben een hoog niveau voetbal laten zien waar plezier in zat. We hadden veel goede kansen en hebben twee keer gescoord'", analyseert de trainer op de clubwebsite. "Wat betreft het elftal is het lastig het systeem intact te houden als je met acht wissels speelt. Maar ik ben erg tevreden, ondanks dat het resultaat wat tegenvalt. Voor mij is de kwaliteit van het spel veel belangrijker en de eerste 75 minuten waren de beste tot nu toe."

De coach maakt zich dan ook geen zorgen. "Ik denk dat we ons nu iedere dag beter gaan voelen. Onze fysieke conditie wordt steeds beter. Het team begrijpt nu mijn basisprincipes, we spelen goed en snel en met een goede omschakeling." Dinsdag oefent Vitesse nog tegen Lokomotiv Moskou.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen