Gisteren gemist: Man City klopt Chelsea, voorloting EL

6 augustus 2018, 00:30   Bijgewerkt: 5 augustus 2018, 23:51

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 5 augustus.

Lastige hordes voor Feyenoord en Vitesse na EL-voorloting

Feyenoord en Vitesse hebben zondagochtend te horen gekregen welke tegenstanders ze in de eventuele vierde voorronde voor de Europa League kunnen treffen. Voor beide Nederlandse clubs rollen er hoogstwaarschijnlijk lastige tegenstanders uit.

Milan haalt clubicoon Maldini terug naar San Siro

Paolo Maldini treedt weer in dienst bij AC Milan. De voormalig topverdediger is zondag weer gepresenteerd bij de Italiaanse club, waar hij de rol van 'strategic development director' gaat bekleden op de sportafdeling.

Agüero dirigeert Man City naar Community Shield-winst

Voor het eerst sinds 2012 heeft Manchester City weer eens de Community Shield in Engeland gewonnen. De landskampioen bleek zondag op Wembley te sterk voor Chelsea, dat het debuut van Maurizio Sarri op de bank dus niet wist op te luisteren met een overwinning. Sergio Agüero kroonde zich met twee doelpunten tot matchwinner: 2-0.

Trencin klaar voor Feyenoord, twee goals voor Sleegers

AS Trencin lijkt klaar te zijn voor de ontmoeting met Feyenoord in de derde voorronde van de Europa League. De Slowaakse topclub won zondag met 5-1 van Sered en beleefde zodoende een goede generale repetitie voor aanstaande donderdag.

Triest: gehandicapte Feyenoord-fan krijgt klap van PSV-fan

De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal van afgelopen zaterdag is ontsierd door een zeer treurig incident. Bij wijze van experiment zaten de supporters van Feyenoord ook in reguliere vakken van het PSV-stadion en na afloop viel de feestvreugde van de Feyenoord-supporters niet bij iedereen in goede aarde. Ritchie Maas, een verstandelijk gehandicapte jongen, werd door een PSV-fan in zijn gezicht geslagen.

Bayern München rekent af met zeer tegenvallend Man United

Over een kleine week begint het Premier League-seizoen van Manchester United, maar het is zeer de vraag of de Engelse grootmacht al klaar is voor het echte werk. Het team van José Mourinho speelde zondag helemaal niets klaar tegen Bayern München en verloor met 1-0.

Van Gaal over pensioen: "Voor 90 procent zeker dat ik stop"

In de veelbesproken uitzending van Zomergasten die zondagavond werd uitgezonden heeft Louis van Gaal zich onder meer uitgesproken over zijn toekomst als voetbaltrainer. De 66-jarige coach verwacht niet dat hij nog een nieuwe werkgever zal krijgen, maar wil ook nog niet spreken van een pensioen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen