Talent Groothuizen verdringt Zwinkels uit het ADO-doel

6 augustus 2018, 13:26

Alfons Groenendijk heeft de knoop doorgehakt wat betreft zijn keepers. De trainer van ADO Den Haag heeft besloten om niet Robert Zwinkels, maar Indy Groothuizen het vertrouwen te geven onder de lat. Het was geen gemakkelijke keuze, legt hij uit op de clubwebsite.

De trainer heeft de keepers maandag op de hoogte gebracht van het besluit. "Ik heb er lang over nagedacht en veel argumenten de revue laten passeren", reageert Groenendijk. "Het zijn twee uitstekende keepers, die elkaar nauwelijks ontlopen. Alleen heeft Robert Zwinkels een kortere voorbereiding gehad. Hij heeft tijd nodig gehad om te herstellen van de operatieve ingreep in de zomer. Daardoor heeft Robert ook nog weinig speeltijd gehad. Dat is doorslaggevend geweest in mijn keuze voor Indy Groothuizen op dit moment."

Zwinkels was vorig seizoen nog de eerste doelman van ADO en maakte meermaals een goede indruk. Onder meer tegen Ajax (uit, 0-0) sleepte de ervaren keeper zijn ploeg er doorheen. Toch krijgt Groothuizen in de komende periode dus het vertrouwen. De 22-jarige sluitpost uit Alkmaar mocht in de slotfase van het afgelopen seizoen al ruiken aan het echte werk vanwege een liesblessure bij Zwinkels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen