Klopp vindt dat Van Dijk zijn transfersom helemaal waard is

21 augustus 2018, 09:01   Bijgewerkt: 21 augustus 2018, 12:25

Jürgen Klopp is zeer te spreken over Virgil van Dijk. De Oranje-captain maakte maandag indruk in de gewonnen wedstrijd van Liverpool tegen Crystal Palace (0-2). Volgens Klopp is Van Dijk de transfersom die de Engelsen afgelopen winter betaalden inmiddels meer dan waard.

"Het was echt heel goed", zegt Klopp op de website van The Reds over het optreden van Van Dijk tegen Crystal Palace. "Voor kwaliteit betaal je een bepaalde prijs. Vergelijk het met auto's. Zo is het met spelers ook. Daarom hebben we veel geld voor Van Dijk (84,5 miljoen) betaald."

Daarmee is Van Dijk de duurste verdediger ooit. Klopp heeft daar zeker geen spijt van. De oud-speler van FC Groningen, Celtic en Southampton ontwikkelde zich direct tot basisspeler. "Hij is het helemaal waard. Niemand heeft het meer over de prijs. Wat er in de toekomst met transfersommen gebeurt, weten we niet. Maar dat is voor ons niet belangrijk. Van Dijk speelt graag met deze jongens en dat is het belangrijkste voor mij."

Liverpool won maandagavond met 0-2 bij Crystal Palace, dankzij doelpunten van James Milner en Sadio Mané.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen