Willem II haalt Anita op huurbasis terug naar Eredivisie

31 augustus 2018 – Willem II heeft Vurnon Anita teruggehaald naar de Eredivisie. De Tilburgers huren de 29-jarige middenvelder van het Engelse Leeds United. Dat de oud-Ajacied voor Willem II kiest, is mede te danken aan Aras Özbiliz, die dit seizoen ook op huurbasis in Tilburg speelt. 

Willem II haalt Anita op huurbasis terug naar Eredivisie

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Aras en ik kennen elkaar natuurlijk van Ajax en hebben altijd contact gehouden. We hebben laatst een beetje heen en weer geappt over elkaars situatie. Hij vertelde me over Willem II", vertelt Anita op de website van de Tricolores. "Ik had meerdere opties, maar mijn gevoel zei dat ik voor Willem II moest gaan. Dat komt ook omdat het vertrouwd voelt dat Adrie en Gery, met wie ik bij Ajax gewerkt heb, hier de trainers zijn."

Anita verliet Ajax in 2012 voor Newcastle United. Een jaar geleden vertrok de drievoudig Oranje-international naar Leeds United, dat in het Championship van Engeland speelt. Daar kwam Anita niet meer in de plannen voor. "Ik ben blij om hier te zijn. Aan het begin van dit seizoen heb ik bij Leeds te horen gekregen dat ik niet op veel speeltijd hoef te rekenen. Dus ben ik om me heen gaan kijken en heb ik uiteindelijk voor Willem II gekozen. Het voelt goed om een jaar verhuurd te worden en hier te gaan voetballen."

Vanaf nu volg je FCUpdate.nl ook op Instagram!

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd