Captain Tagliafico wint, Pereiro scoort en Brazilië verslaat VS

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

8 september 2018 – In Zuid-Amerika werden zaterdagochtend (Nederlandse tijd) de nodige oefenwedstrijden gespeeld. Argentinië versloeg met Ajax-back Nicolás Tagliafico als aanvoerder Guatamala, terwijl Uruguay het 'PSV-potje' met Mexico met verve won en Brazilië de Verenigde Staten versloeg.

Captain Tagliafico wint, Pereiro scoort en Brazilië verslaat VS

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Argentinië – Guatemala: 3-0
Vanwege de absentie van sterspeler Lionel Messi droeg Ajacied Nicolás Tagliafico voor het eerst de aanvoerdersband van Argentinië. De linksback speelde negentig minuten mee en zag dat de Argentijnen geen moeite kende met Guatemala. De 3-0 eindstand stond voor rust al op het bord. De goals kwamen op naam van Gonzalo Martinez, Giovani Lo Celso en Giovanni Simeone. Inderdaad, de zoon van Atlético Madrid-coach Diego Simeone.

Mexico – Uruguay: 1-4
Het PSV-gehalte was hoog in Mexico. Bij de thuisploeg stonden Hirving Lozano en Érick Gutiérrez binnen de lijnen, terwijl Gastón Pereiro bij de Uruguayanen minuten mocht maken. De middenvelder van PSV maakte voor Uruguay zijn eerste interland goal. Na zestig minuten tekende hij na fraai voorbereidend werk van Luis Suárez voor de vierde Uruguyaanse treffer op bezoek bij de Mexicanen. 
 
Verenigde Staten – Brazilië: 0-2
In Amerika had Brazilië nauwelijks problemen met de Verenigde Staten. De Goddelijke Kanaries traden aan met een sterk elftal, want tien basisspelers waren er op het WK in Rusland ook al bij. De teller stokte bij twee treffers. Ze kwamen op naam van Roberto Firmino en Neymar.

Overige uitslagen:
Venezuela - Colombia: 1-2
Ecuador - Jamaica: 2-0

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd