Doan wordt beloond en maakt debuut voor nationale ploeg

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

11 september 2018 – Ritsu Doan heeft zijn debuut gemaakt voor de nationale ploeg van Japan. De middenvelder van FC Groningen stond dinsdag in de basis en won met zijn land met 3-0 van Costa Rica. Doan maakte net niet de negentig minuten vol. 

Doan wordt beloond en maakt debuut voor nationale ploeg

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Doan deed 85 minuten mee en zag dat zijn team een overtuigende overwinning boekte. Hij werd zodoende beloond voor zijn goede spel bij FC Groningen. Tegen Costa Rica maakten Sho Sasaki, Takumi Minamino en Juny Ito de doelpunten. De spelmaker van FC Groningen kwam zelf ook bijna tot scoren, maar zag zijn lobje over de keeper van de lijn worden gehaald door een Costa Ricaan. Het duel werd overigens gespeeld in het stadion van Gamba Osaka, waar Doan doorbrak in het profvoetbal.

De twintigjarige middenvelder van Groningen zat afgelopen zomer niet bij de WK-selectie van Japan.

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag, Mark van Bommel en Giovanni van Bronckhorst? Stel jouw ideale selectie van twintig spelers samen en strijd mee om een flinke prijzenpot!

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd