Ten Hag spaart geen spelers bij Ajax, Groningen zeer defensief

15 september 2018, 19:41

Erik ten Hag spaart geen spelers bij Ajax in aanloop naar het duel met AEK Athene in de Champions League. De oefenmeester kiest voor zijn welbekende elf namen tegen FC Groningen en dus verandert er weinig aan de opstelling. Dat betekent dat Donny van de Beek op de bank zit en David Neres speelt: ook Nicolas Tagliafico staat aan de aftrap, ondanks dat hij laat terug was uit de interlandweek met Argentinië.

Verder zijn er geen verrassingen bij Ten Hag, die met zijn elftal komende woensdag in de eigen Johan Cruijff ArenA in de Champions League AEK Athene ontvangt. Desondanks kiest de coach voor de elf namen, die inmiddels de vaste kern vormen onder de oefenmeester. Sinds het mis ging in het eerste competitieduel tegen Heracles Almelo, is hij een stuk terughoudender in het rouleren.

Bij opponent FC Groningen staat er een heel verdedigende formatie zaterdagavond: Julian Chabot staat in het elftal, wat ten koste gaat van Mateo Cassierra. Sowieso kiest Danny Buijs de verdedigende stellingen, want Mimoun Mahi is de enige echte spits van het elftal. Verder is er uiteraard ruimte in de ploeg voor Ritsu Doan en Ajdin Hrustic.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen