Niemeijer moest weg bij Heracles: "Was er best verbaasd over"

29 september 2018, 13:29

Met goede moed ging Reuven Niemeijer het nieuwe seizoen in, maar al snel kreeg hij te horen dat er voor hem geen perspectief meer was bij Heracles Almelo. Daardoor koos hij voor een verhuur aan FC Emmen. Zondag speelt de middenvelder met die club tegen zijn eigenlijke werkgever.

In het begin van het seizoen verloor Heracles met 5-0 van Willem II. Dat was, voorlopig, het laatste duel met Niemeijer in het Heracles-shirt. "Na die wedstrijd kreeg ik te horen dat ik op zoek mocht naar een andere club", vertelt hij aan Tubantia. "Daar was ik best verbaasd over, helemaal na vorig jaar. Ik was topscorer en had voor dit seizoen hoge verwachtingen."

De 23-jarige middenvelder was niet blij met die mededeling. "Ik heb er wel last van gehad. Het is jammer dat het opeens zo kan veranderen. Ik wilde er een beter seizoen van maken, die boodschap had ik van de club ook gekregen. Ik moest belangrijk zijn voor het team, maar ik heb daar geen kans voor gekregen."

Op de laatste dag van de transfermarkt tekende hij bij Emmen, waarmee hij zondag de tocht naar Almelo maakt. "Ik heb er een dubbel gevoel bij. Ik kijk er erg naar uit om tegen de jongens te spelen die ik goed ken, tegen vrienden. Maar ik sta ook nog onder contract bij Heracles en speel tegen de club, dat is best raar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen