Van Bommel geeft PSV een acht en een half na NAC-uit

30 september 2018, 10:04

Luuk de Jong en Mark van Bommel zijn blij met het spel van PSV op bezoek bij NAC Breda. De koploper won ook de zevende competitiewedstrijd van dit seizoen en dat stemt het duo tevreden: "Het moeilijke aan dit soort wedstrijd is geduld hebben.

Aanvoerder De Jong vond dat hij en zijn medespelers in Breda goed voor de dag kwamen. Op bepaalde momenten had de koploper het lastig tegen het kwakkelende NAC, maar De Jong vond de overwinning terecht: "NAC zit in een moeilijke fase en zij geven alles", is te lezen op de website van de club. "Daardoor hadden we het niet gemakkelijk. Toch vond ik ons niet slecht spelen. We kamen er bij fases goed doorheen en we hebben alle kwaliteiten om een wedstrijd te beslissen."

Ook zijn trainer prijst de inzet van PSV. "Op basis van werklust, karakter, inzet en geloof geef ik mijn ploeg een acht en half", aldus Van Bommel. De coach vond het een moeilijke wedstrijd, maar is het niet eens met de bewering dat het een slechte pot van PSV kant was. "Geduld is niet langzaam spelen, maar op de juiste momenten de juiste keuzes maken. Het was heel moeilijk om de juiste spelers in balbezit te krijgen. In de tweede helft werden zij wat vermoeider, toen lukte het beter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen