Janssen onder de indruk van de directheid van trainer Advocaat

7 oktober 2018, 11:47

FC Utrecht boekte afgelopen vrijdag onder leiding van Dick Advocaat de eerste overwinning in het derde duel onder diens leiding. De ervaren oefenmeester krijgt het steeds beter op de rit en maakt indruk in de Domstad met zijn directheid. "Hij is een van de weinige trainers die op de man af zegt wat hij van je vindt na een wedstrijd. Je weet waar je aan toe bent", aldus aanvoerder Willem Janssen.

Bij De Tafel van Kees ging de verdediger annex middenvelder in op aanstelling en werkwijze van Advocaat. "Hij heeft natuurlijk een geweldige staat van dienst, maar ik kende hem niet. Hij weet een groep en individu zó te prikkelen. Dat is ongekend. Misschien hadden we dat toch even nodig", aldus de captain, die zelf overigens wel flink aan de beurt kwam daags na de benoeming.

"Hij was na FC Emmen-uit, voor ons het dieptepunt, de eerste die zei wat hij daar van vond. En dat ik overeind had moeten blijven staan als aanvoerder, terwijl het als een kaartenhuis in elkaar stortte. Hij had gewoon gelijk, maar dan weet meteen de hele groep dat." Hoewel Janssen vol lof was over De Kleine Generaal, weigerde hij voorganger Jean-Paul de Jong heel negatief af te schilderen. "Al lijkt dat soms zo, als je de goede eigenschappen van een nieuwe trainer opnoemt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen