Groenendijk op zoek naar 'absolute wil' om goals te voorkomen

2 november 2018, 20:08

ADO Den Haag-trainer Alfons Groenendijk is ontevreden met het vertoonde spel van de afgelopen weken. In competitieverband lieten de Hagenaren de laatste twee wedstrijden punten liggen en midweeks ging ADO in het bekertoernooi hard onderuit tegen Feyenoord (5-1). Met name de wijze waarop zijn ploeg de doelpunten weggeeft, stuit Groenendijk tegen de borst.

Met een elfde plaats doet ADO het niet slecht in de Eredivisie, maar Groenendijk wil voorkomen dat de Hagenaren in een negatieve spiraal terechtkomen. "Wat mij betreft is het nu het moment dat we alert moeten zijn. Je kunt ook zeggen, je staat gedeeld negende, er is toch niet veel aan de hand, maar ik wil het voor zijn", zegt hij tegen Omroep West.

De trainer hoopt dat zijn team lering trekt uit de wedstrijd tegen Feyenoord. "De lering zit vooral in het verdedigen. Dat moet je doen met de absolute wil om het niet laten gebeuren. Zoals bij de corner waar Feyenoord uit scoort. Dat mag absoluut niet gebeuren. Dat moet er uit. We moeten bijna wekelijks drie à vier goals maken om te winnen."

ADO neemt het zondag op tegen FC Utrecht. Groenendijk weet nog niet zeker of hij tegen de Domstedelingen kan beschikken over Lex Immers en Abdenasser El Khayati, die lichten klachten hebben. "We hebben nog één training voor FC Utrecht. We zullen moeten kijken hoe iedereen er straks voor staat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen