Makkelie fluit Olympique Lyon - Hoffenheim in Champions League

5 november 2018, 10:23

Danny Makkelie is aangesteld voor het Champions League-duel van woensdag tussen Olympique Lyon en Hoffenheim. Het is voor de Nederlandse scheidsrechter dit seizoen zijn tweede wedstrijd in het miljardenbal. Eerder floot hij Club Brugge - Borussia Dortmund (0-1).

Makkelie krijgt in Frankrijk assistentie van Mario Diks en Hessel Steegstra. Joost van Zuilen is de vierde official, Kevin Blom en Allard Lindhout reizen mee als vijfde en zesde official. Zij zijn niet de enige Nederlanders bij Lyon - Hoffenheim. Lyon heeft Memphis Depay en Kenny Tete onder contract, al komt die laatste nauwelijks aan spelen toe. Bij Hoffenheim staan Justin Hoogma en Joshua Brenet op de loonlijst. 

De belangen voor Lyon. en Hoffenheim zijn woensdag groot. De Fransen kunnen zich zo goed als zeker plaatsen knock-outfase, Hoffenheim mag niet verliezen om zicht te houden op de achtste finale. Het heenduel eindigde twee weken geleden onbeslist: 3-3. Het andere duel in groep F gaat tussen Manchester City en Shakhtar Donetsk.

Lees ook: Kuipers krijgt prachtig Champions League-duel toegewezen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen