Tevreden sterkhouder Kanté blijft langer bij Chelsea

23 november 2018, 09:11   Bijgewerkt: 23 november 2018, 09:19
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/n-golo-kante">N'Golo Kanté blijft in dienst van Chelsea spelen. Het contract van de 27-jarige middenvelder is vrijdag met vijf jaar verlengd, zo kondigt de Engelse topclub met grote trots aan. De Fransman ligt daardoor nu tot en met 2023 vast op Stamford Bridge.

De Fransman kwam in 2016 over van Leicester City waarmee hij het seizoen daarvoor kampioen was geworden. Ook in zijn eerste seizoen bij Chelsea kon hij een Premier League-titel vieren. Hij was een belangrijke schakel in het kampioensjaar en kwam toen tot liefst 35 Premier League-duels. In totaal heeft hij tot dusver 105 officiële wedstrijden gespeeld voor Chelsea. Hij scoorde daarin vier keer. 

De 27-jarige middenvelder, die afgelopen zomer wereldkampioen werd met zijn land, is tevreden met een langer verblijf in Londen. "Ik heb hier twee mooie jaren gehad en verwacht dat er meer moois aankomt", reageert hij op de clubwebsite. "Sinds ik hier speel ben ik beter geworden als speler en heb ik veel prijzen gewonnen. Ik ben blij dat ik hier nog langer mag spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen