Breukers wil dat men bij Heracles Almelo weer 'normaal' doet

26 november 2018 – Heracles-aanvoerder Tim Breukers wijt de mindere serie van zijn ploeg vooral aan een gebrek aan beleving. De verdediger baalde met name van de manier waarop de nederlaag tegen Fortuna Sittard - de derde op rij in de Eredivisie - tot stand kwam. "Dit kan zo niet. We moeten bij Heracles weer normaal gaan doen. Het begint met inzet, beleving en passie", vindt hij.

Breukers wil dat men bij Heracles Almelo weer 'normaal' doet

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Tegenover TC/Tubantia gaat hij in op de verrassende nederlaag, die werd geleden ondanks het feit dat Heracles zich had aangepast qua speelwijze. Er werd met vijf verdedigers begonnen in Limburg. "We wilden defensieve zekerheid inbouwen en op de nul spelen. We hebben het uit steeds lastig, dus zochten een manier om dit keer wel een resultaat te halen", legt hij de keuze van trainer Frank Wormuth uit. De hele ploeg stond achter die tactische keuze, want de Duitse trainer maakt zulke keuzes in overleg. "Wij hadden er als groep zelf een goed gevoel bij en hebben er veel op getraind."

Dus wil Breukers vooral passie en beleving zien de komende weken, als Heracles tegen VVV-Venlo, FC Utrecht en PSV speelt. "Je weet dat er een keer een dip komt, dat we dat niet vol kunnen houden. Dan moet je bij elkaar gaan zitten", vindt hij.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd